Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska dig själv


och du kommer att bli omtyckt av alla

Hata dig själv

och folk kommer att sky dig som pesten

Så negativ att det lyser igenom

Vem vill umgås med en förlorare?

Ken Cassel
14/2-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-14 10:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, man kan inte älska andra om man inte kan älska sig själv...så är det bara...
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel