Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En för alla, alla för en

är sloganen bland soldater som går in i ett krig
Alla dom goda soldater som måste förlita sig på varann
när det väl hettar till och blir till strid
då ingen av dem kanske kommer hem igen
Kommer hem till kärleken som sitter där och väntar på en
För nu är det slut på all frid
Alla orden är redan sagda för längesen
En för alla, alla för en…

Ken Cassel
16/2-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-16 17:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Tänk om det kunde vara så även när det inte är krig...att vi alla finns till för varandra...det vore bra...
2016-02-22

  Lynx63 VIP
Okej vännen vem är dom andra två?
Du Ken och två till, för jag är D'Artagnan =) KRAM
2016-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel