Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Indien

Så mycket människor, så mycket folk
Det bara kryllar av dem
Som flugorna runt ett middagsbord
Så ska man ta sig igenom staden Dhaka i Indien
kan det vara bra att ta med sig
en guide till tolk
För annars lär man gå vilse och hamna uppe i bergen
där någon snäll Indier förhoppningsvis
bjuder in en på en holk
En braja så att man kommer ner på jorden igen
och hittar hem igen bland alla människor
som vill och försöker vara ens vän
Välkomna till Indien
Orientens pärla…

Ken Cassel
20/2-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-20 11:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det finns nog både bra och dåliga saker med alla länder...förhoppningsvis så överväger det som är bra...
2016-02-22

  Peter Olausson VIP
Kan bekräfta detta med mycket folk - är i Indien just nu. Men också detta med snälla indier, det finns det många av!
2016-02-20

    ej medlem längre
Ett förtrollande land med så mycket att se och uppleva att ett helt liv inte räcker till.
Fint skrivet Ken!
2016-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel