Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu ett orange kuvert har hittats i min låda

men som vanligt var det inte mycket att skåda
Inte mycket mer än förra årets klåda till pension
Frågan är bara hur ska jag kunna överleva på dessa
ynkliga slantar när jag blir gammal och skruttig
För ett stort skämt är vad det är
Så det gäller väl att man har sparat en peng
innan man är där som pensionär…

Ännu ett orange kuvert!

Ken Cassel
25/2-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-25 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel