Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi seglar vidare

godnatt Sthlm

godnatt Sverige

är det var jag förväntas skriva

 

tar jag en öl ute känner jag inget

tar jag en 33 cl 6%-ig hemma

till maten så hamnar jag

på en flygande matta

 

ganska omväxlande

och avkopplande

måste jag motvilligt

MEDGE

Skål för alla dementa

och de som oavsett vilja

kommer att bli det

hux flux abra kadabra

släng dig i väggen

PS ta med dig idag

mitt ena onda knä

som stör vid all

eventuell tango dans




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-27 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP