Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ska gudarna veta

att om de inte dyker upp snart och ställer
allt tillrätta
med alla religioner och sådant trams kommer jag
snart att kasta en förbannelse över dem alla
Ta ifrån dem all deras makt då de åter kommer
att bli dödliga och utan prakt
För det ska gudarna veta att jag inte tror på dem
Har aldrig gjort
Kommer heller aldrig att göra
Så när människorna säger Herre gud, hela tiden
kan jag ibland bli alldeles fly förbannad
och plötsligt se svart
Ja, för jag bara hatar att behöva lyssna på
sådant skitsnack
Herre gud, o.s,v
Så kom ner nu och ställ allt tillrätta
För om ni inte gör det kommer jag snart att leta upp er
alla och ta er till slakt
Och då hjälper det inte om ni försöker att gömma er
bakom någon hemlig eller osynlig mask

Det ska gudarna veta!

Ken Cassel
1/3-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-01 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel