Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriftligt beviljande av färdtjänst idag gläder mitt hjärta... Bild Google.


Färdtjänst.


Flyger på moln idag

först beviljad permobil

så färdtjänst idag...

Kan livet bli bättre?




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-03-03 15:51



Bookmark and Share


  Henning Hson
Lyfter på hatten!
2016-03-07

  Nils-Robert
Det var roligt att höra. Grattis!
2016-03-07

    Annika J
Nu blir ditt liv enklare!
2016-03-05

  Eva Helene VIP
Ja, nu har du fått luft under vingarna, fint! :)
2016-03-04

  Gisela Nordell
grattis!
2016-03-03

  ResenärGenomLivet
"En olycka kommer sällan ensam" säger man ju, men här får man kanske säga tvärt om...och jag gläds med dig...
2016-03-03

  Eva Langrath VIP
Gläds med dig

2016-03-03

    ej medlem längre
Så bra då! Grattis!
2016-03-03

    Dan Myrbeck
Grattis! Hoppas du inte drabbas
av problem...:

Färdtjänst
är ibland en otjänst,
för de är så sena
att folk får
använda bena!

2016-03-03

  louisegirl
Härligt...gläds med dig <3
2016-03-03

  Ess VIP
härligt <3
2016-03-03

  Niliboy
Jo, nog är det fint i Sverige vi har också reformer att glädjas åt!
2016-03-03

    ej medlem längre
GRATTIS Bibbi! Jag gläds med dig!
2016-03-03

  KYREUS of Sweden
Praise the LORD
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP