Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion flickan från helvetet

Psykopater dansar under svarta paraplyn,
bland röda krossade hjärtflisor som faller tyst från öppen himmel.

Vi ser inte.
Vi förstår inte.
Vi anar inte.
Vi lever i en annan verklighet .

Monster jagar med öppet hungriga käftar bland stadens ljus.

Fågelkvitter blir till hotfulla skrik.

En flicka gråter.
Vi ser henne inte, hon existerar inte,
vi känner inte hennes värld,
längst fram i en kyrkbänk sitter hon, med ena foten i helvetet.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-09 21:38



Bookmark and Share


    Marie Ann
Stark och gripande skrivet.
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann