Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste jag älska dig?

Du smeker mig så skönt,
allt du gör talar för hur
mycket du verkligen vill ha mig.
Dina underbara läppar kysser mina.

Det är så skönt att vara två,
intimitet är så underbart.
Men du vill mer.
Det vi har, det räcker inte.
Inte för dig.
Du känner dig utnyttjad.
För att du älskar mig.
Är kär i mig.

Jag vill bara ha din kropp.
Vill inte binda mig.
Kan inte. Vågar inte. Kan inte.
Är inte kär i dig.
Måste jag älska dig?


© Brown
Copyright 2004-09-16




Fri vers av Lene
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-09-16 23:44



Bookmark and Share


  wildrose
been there
done that

alltid är det någon som blir sårad
2010-09-12

  Roger VIP
bra skrivet. Mycket känsla och passion som flämtar mellan raderna..
2004-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet