Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitt där, i ditt hus och tyck synd om dig själv

Sitt där, i ditt hus och tyck synd om dig själv.

Systembolaget erbjuder mig döden,
Apoteket, däremot, ler vänligt och fyller min väska med överlevnad.

Men sitt du där, i ditt hus och tyck synd om dig.

Ignorera tulpanbuketten.
Breven.
Kortet,
förlåtet jag gav dig men som jag aldrig gjort mig skyldig till.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-11 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann