Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sometimes

Sometimes the sun is up
Heat plays on skin like a piano
Sometimes the dark applies
Given the wolfs sing soprano
Sometimes the rain poors
Running wet down your cheek
Mixed feelings being yours

Sometimes love hurts
Like an arrow thru skin
Sometimes love feels good
Searching looking for a Twin
Sometimes soulmates will appear
Then love will win
Sometimes




Fri vers (Fri form) av Dennis Axelsson
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-11 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Axelsson
Dennis Axelsson