Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska varann bland gyttja och lera

Solen skiner,
diken har fyllts av lera,
maskrosor bildar dikesväggar.

Vi klär av oss nakna,
kastar lera på varann.

Vuxenheten försvinner,
ditt barnsliga leende växer fram, jag gillar det, det gör mig glad,
där jag springer runt med lera, beredd att kasta på dig, från min hand.

Vi älskar varann, bland gyttja och lera,
dansande maskrosor och viskande tallar är vår enda publik.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-12 08:56



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Att kasta känslorna loss
Och leva som 'irrbloss'
Härligt glädjefyllt skriftat!
:) Tack. ..
2016-03-12

  Den lilla tänkande
Gillar! ^^
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann