Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sockerfall

Jag känner mig äcklig,
hungrande,
girig,
för tjock.

Sockerfall.

Jag ska skriva ett brev, till hela världen, förlåt.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-16 15:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det vill hålla om dig, allt i dig som inte behöver be om förlåt! Du väcker tankar!
2016-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann