Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Förhindrar nya sprickor nu

En spricka,
mitt i allt,

en liten spricka,
mynnade ut,
exploderade,
sprängde,
en, två , tre världar itu,

två datorer, fyra hjärnhalvor, ett internetmodem,

skrik, viskningar,gemenskap, ensamhet, självförakt,vettskrämt mod,
oersättlig kärlek, en rädsla, himla mycket mod

- förhindrar nya sprickor nu.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-16 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann