Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamnad

Grunda mig, var mig nära,
ge mig din axel att luta mig mot.

Låt mig få känna att du bär våra tyngder
och värnar om känslor som har slagit rot.

Ty alltid ska jag dig älska och ära,
tills hjärtat mitt en dag slutar att slå.

Du ger mig lycka på färden min kära,
din kärlek är en ynnest att få.




Fri vers av pappapoetdotter
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-16 21:01



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
absolut den vackraste
jag läst på länge. innerlig.

kramar <3
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

pappapoetdotter
pappapoetdotter