Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske ni har hört den förut?


Hur många indianer får man upp i ett träd

Hela stammen

Eller

Han ser bra ut

Vem då?

Fönsterputsaren

Eller

Mobilen ligger på sängen

Va?

Mobilen ligger på sängen

Men vad gör den där

Den tar sig en lur...

Ken Cassel
20/3-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-20 01:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det är aldrig fel med lite roliga historier...Tack...:-))
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel