Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.katolsk.no/biografier/historisk/smedmokl https://commons.wikimedia.org/wiki/File:M%C3%B6klinta_kyrkas_sydport_6702.jpg Egen bild


Uppföljning


Å, så spännande

för en som älskar historia av alla det slag


Missa inte att ta del av länkarna som berättar


Själv lever jag mig in i händelsen

som om det vore igår det hände


Den muntliga traditionen säger

att "Den helige smeden från Botebo

gjorde dörren och jag vill tro det


Är den inte vacker så säg!


Fortsätter att forska i detta




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-03-20 10:47



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker... härlig text
2016-03-25

  anits VIP
En mycket vacker dörr, det var ett gediget arbete som gjordes förr.
2016-03-23

    Dan Myrbeck
Otroligt vilka hantverk som
förr såg dagens ljus!

Undrar hur gammal dörren är..
2016-03-22

  ResenärGenomLivet
Vacker dörr...alltid trevligt att utforska hur det var förr...
2016-03-22

    ej medlem längre
Tack för möjligheten att forska vidare.
2016-03-20

  Eva Helene VIP
Mycket intressant detta! Och visst är dörren så vacker!
Värt att forska vidare i.

2016-03-20

  mike irow
väcker tankar och känslor
som bara strömmar...
2016-03-20

  louisegirl
Mycket vacker dörr
2016-03-20

    ej medlem längre
Verkligen! Ett mästerverk i smide!
2016-03-20

  Niliboy
Ja, gamla kyrkliga attiraljer är mycket intressanta att ta del av.
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP