Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är som en hiss som går upp och ner

Ibland så gråter man
Ibland så skrattar man
Men som oftast är det en annan som ler
Ler då man vet att var dag har sina egna problem
Ingen mening då att någon längre stund hänga läpp
För det som känns helt fel den ena dagen
kan i den andra kännas helt rätt
Men vem har sagt att livet ska vara lätt att leva
Se bara på Adam och Eva
Hur de i Edens lustgård kunde vara helt skeva
Inte så speciellt snälla emot varandra då de
egentligen borde ha månat om varandra
och skyddat varandra från allt ont
Så livet är som en hiss
Ibland så har man det skitkul
Många gånger så har man det jätte trist
Och det är bara att gilla läget...

Ken Cassel
20/3-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-20 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel