Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade så fel...

Jag ligger och stirrar ut mot natten.
Tankarna flyger som en orkan.
Det är kaos uppe i tryckeriet.
Förstår inte mycket av det som händer.

Jag fattar ändå besluten
och står för konsekvensen.
Öppnar dörren som har stått
låst alldeles för länge.
Allting faller ut.
Där i finns det inte mer plats.

Jag trodde jag var smart.
Att om jag gömde allt såg till
att ingenting syntes.
Då kanske... allting skulle försvinna.
Men jag hade så fel

Allt jag lade undan
allting jag förträngde
allt, allt kommer nu.
Det är ett helvete.

© Brown
Copyright 2004-09-17




Fri vers av Lene
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-09-17 12:54



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
och tung..att öppna en dörr till förvaringsskåpet o allt bara rasar över en...somligt mögligt & sårande
2004-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet