Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Märkligt med känslor. De kommer och går som de vill. Tar aldrig någon hänsyn.


Lika vacker som Klåparen

Du är lika vacker som gitarrslingan i Klåparen. I dimman är du ljusglimten. Själv är jag förvirrad, trodde aldrig att jag skulle känna så. Oavsett hur allt kommer te sig, är du den enda som brinner. Snälla, ge aldrig upp, stå aldrig still.

Natten gör ont, trots Östergrens vakande hand. Vi skall ju enligt den utstakade vägen bara vara vänner, och det har alltid varit så. Istället blåser en storm i mig. Fattar inget, men ändå känns det rätt.

Dom små orden, de hårda orden. Antingen faller jag hårt, eller faller jag hårdare. Vägen känns dödsdömd redan från början.




Fri vers av April skies
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-23 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies