Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en frisk fläkt

klev hon in i hans liv med ett i marken stadigt kliv
Nu skulle ingenting bli sig likt, trodde han
Men lika fort som hon hade kommit tog hon
ännu ett kliv bort ifrån honom
Visst hade de älskat med varandra
Det hade varit riktigt fint
Men nu bedyrade hon för honom att hon ville
fortsätta vara fri då hon bara var ute på driv
för att se sig omkring i världen
Nu fanns bara lukten kvar efter henne
till hans förtret...

Ken Cassel
25/3-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-25 23:05



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Vad du än gör vädra inte. =)
Bra text... //Kram
2016-03-25

  Karina"Kia"
Starkt och fint diktat.

Besvikelsen stor när man annat i livet tror på tro,hopp och kärlek..vilket hon verkade "hoppa" över och vill prova sina vingar fram........
2016-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel