Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där händerna

 

Från ett läge
där händerna vilat stuckna
djupt i din egen hjärtsäck
bar du ut funnet och förlorat
sådant som bedömts som brunnet
och maskrosbollar




Fri vers (Fri form) av Tomas Söderlund
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-27 19:10



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Det satt minsann långt inne...? Underbart återfött framkläckt...!
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund