Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kikar på klockan ...

... och sneglar mot sängen ...

Men utan dig
nära tätt intill ...

... undrar jag
stilla tyst inom mig
vad är poängen ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-03 22:13



Bookmark and Share


  DominiQueen VIP
...föreberedelser... Bädda...
*H-J-Ä-R-T-A*
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP