Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad, själv

 

Sömnförspilld dröm

är inte det du är

Du är drömmen

som inte förloras i sömnen

Den som anas

Som är

och gör mig

 

till C




Fri vers av Pappakartong
Läst 342 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-04-04 01:19



Bookmark and Share


  rondell
Så fin! Tycker om den. Du skriver bra:)
2016-04-07

  Minkki VIP
originellt om det gamla vanliga, vår längtan och kärlek. En verkligt fräsch text!
2016-04-07

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om budskapet i texten!
2016-04-04

    ej medlem längre
Vackert skrivit
Mvh annokas
2016-04-04

    Elisabeth Nilsson VIP
En finstämd kärlekshyllning från din penna.
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Pappakartong
Pappakartong