Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här går jag igen

på väg hem till en älskade vän för att hälsa på
Hoppas att hon är hemma nu så att vi blir två
Ja, jag tänkte att jag skulle få bjuda henne på en middag
ute på någon restaurang för då kanske hon
vet vart vi kan gå där maten är god
För sitta ensam hemma och äta för sig själv
kan ju vara tråkigt så
Och då spelar det ingen roll om det så är
på ett dukat bord
Så hej och hå
Här går jag igen…

Ken Cassel
4/4-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-04 16:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Håller med om att det är tråkigt att äta själv...lite sällskap förgyller tillvaron...
2016-04-09

  Ninananonia VIP
Mysigt :)
2016-04-05

  anits VIP
Bra skaldat om att vilja ha sällskap vid matbordet, jag och tallriken hamnar för det mesta framför teven!
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel