Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet ...

... är själva fundamentet
för inklusion,
tillitsfull perception,
förtroende och trygghet
i en äkta kärleksrelation ...

En närhet 
av såväl mental
som fysisk natur
vilken oavsett distans
ger en struktur
vilken skänker kärleken 
en verklig chans ...

En närhet
som skänker en verklighet
där förälskelsen 
och passionen
tillsammans kan
bjuda upp kärleken till dans ...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-04 21:23



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Mycket klokt skriftat!
Närheten kräver sin
närvaro.
:)

2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP