Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känner mig omvänd

jag tröttnade för ett tag men sedan vände det plötsligt och
nu är jag inte trött på det längre som jag var innan
det vände
det hela har vänt
och jag känner mig omvänd




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 325 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-05 23:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så fyndiga vändningar i skrivarens texter att jag blir alldeles Glad:)
2016-11-03

  mike irow
fyndig och bra!
2016-04-07

  Petter Wingren
Fin lågmäld förtrolig ton om förändring i det vardagliga, gillar att läsaren inte får veta vad det handlar om trots förtroligheten. Det skapar en intressant spänning.
2016-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande