Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland gör det ont


När du säger att du älskar mig

Jag behöver visserligen kärlek men

Jag behöver känna bruset av ditt hjärta


Ibland gör det ont

Som när min barndomsvän dog

Oförhappandes


Så-ibland gör det ont

IRL




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Carl Mikael Fäldt
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-06 21:59



Bookmark and Share


  bumerang
ordet "men"
Är ett kraftfullt uttryck
I texten.
2016-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt