Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den flingan

Att en liten flinga
kan
synas framför allt
innehålla allt
vara
älskad tusenfalt
Den
flingan är mitt allt




Bunden vers av Lizzarde
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-08 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde