Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en jobbig vecka framför mig

30 , 40 , 50 hastighetsskyltar
trafikregler i mängder .....
allt ska man kunna för att ett körkort fixa

teori i all ära , men detta är jobbigt för alla ..

trafikkunskap är inte lätt .




Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-10 18:46



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det kommer att ordna sig det är helt klart så... I den väg som kör dig finns de svar som för dig till ett godkänt resultat! Lycka till!
2016-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle