Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din lilla docka

som du kan göra vad du vill med
Anklaga och källa på, slå på, hoppa på
eller pussa på och krama om
Du kan till och med få sjunga en liten sång för mig
om du så känner
Men så är jag också en av dina bästa vänner
Låtsas vänner
Den som du litar blint på vad som än händer
Och det är inte så dåligt det
Jag, en liten docka som du inte kan eller vill
lämna ifred då jag gör dig tillfreds
Får dig att må bra
Vilket jag tänker fortsätta med…

Jag är din lilla docka!

Ken Cassel
12/4-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-12 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel