Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför just du?



Kanske måste vi ge oss hän

Till den mening vi fått


Att just du valde att se mig

I all min skröpliga skepnad


Kanske finns en mening

Vi inte ännu begripit


Att jag i min skröplighet

Tänker på dig


Som ett ljus i mitt mörker




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 278 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-04-13 23:22



Bookmark and Share


  mickech
Fina rader, ömsint och skört!
2016-04-19

  Bo Himmelsbåge
Fint nedtecknat om medmänniskor
som finner varandra i mörkret...
trots att ingen av oss är fullkomliga
på något sätt, kan vi ändå se ljuset...
som brinner där... hos alla...
2016-04-16

  bumerang
"Meningen" som en gudomlig gåva.
För oss människor att trosvisst ta emot, eller vända ryggen till.
Att ändå riskera att välja "meningen" utan att begripa, det är att utsätta sig för något bortom allt intellekt.
Texten berättar så poetiskt vackert om
ljuset i detta.
2016-04-14

  Peter G VIP
Eftertänksamma vackra rader, med en underton av positiv energi!

2016-04-14

    ej medlem längre
Väldigt berörande
Mvh annokas
2016-04-14

  Alysse VIP
Fint och kärleksfullt skrivet
En mycket ödmjuk ton i ord
och mening
Då dessa tu, Diktjaget och
hans ljus i mörkret, träffas
är det förutbestämt.
Det vilar ett stort lugn
över texten. Behagligt att läsa
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt