Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två dikter

Ur svaghet spirar styrka
som ur ett grönt groddblad
en stråle ljus rakt ut i kosmos
det gäller att kunna hantera styrkan

*

Jag är fullgången
jag slår ut till en sällsam blomma
av djup harmoni
när jag lyssnar inåt
är där tyst och fridfullt




Fri vers av Anne G
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-15 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anne G
Anne G