Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du omfamnar mig

Du omfamnar mig
men jag lutar tungt mitt huvud
mot din axel i sorg
en tom pelare är jag
utan armar att famna med
ur vars händer värme skulle flyta som honung




Fri vers av Anne G
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-15 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anne G
Anne G