Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon

Vaknar till liv

Doften av kaffe

Smyger sig sakta genom rummet

Väcker mina sinnen till liv

Fötterna mot det kalla trä golvet

Ljudet då man häller upp kaffe i koppen

Doften som når ens näsborrar

Första koppen kaffe på morgonen

Man njuter

Godmorgon världen nu kommer jag




Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-16 14:22



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kaffe vår tids lyckodryck, med ett uns kanel, kardemumma och cacao blir det dubbelt så nyttigt," lyckopen" det ämne som finns i choklad, kaffe och tomater som piggar upp humöret! ... Fint med denna!
2016-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle