Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivares dilemma?



Inga ord

Inga ord är nya

 

inga ord har inte skrivits förut

 

allt är skrivet 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 162 gånger
Publicerad 2006-05-04 07:49



Bookmark and Share


  Stefan Ek
har du inget att skriva om, så skriv om det :P
2006-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma