Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen



Solens första strålar

värmer sakta

dimbeslöjade skogar

Allt från Älg till liten myra

vaknar från nattlig dvala

välkomnar solen i all sin värme

dagen är kommen

Välkommen dagen




Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-18 05:35



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fin text att vakna till om morgonen. så fin och poetisk
2016-04-18

  Solstrale VIP
Vackraste hyllning till dagen! Du har vaknat nu.. Det är ett flöde, en lust till skrivandet, som rullar upp som en nyss uppdragen rullgardin... Du har fångat det! Fantastiskt! Du har väckt din inre poet till liv! Älskar denna text! Så vacker!
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle