Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 22/10-15


Spiralen

Känns som att jag är i en spiral
Av självhat
och äckel
Jag vill älska mig själv
men det är så svårt
Jag vet att jag är älskvärd
men det känns ju inte så
Om jag var nån annan
och träffade mig själv
Så skulle jag tycka om mig
Fan, jag kanske till och med skulle bli lite kär i mig
Så varför kan jag inte tycka om mig själv?




Fri vers (Fri form) av Zadina LT
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-21 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zadina LT