Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2/3-15


Inget nytt

Det känns som att jag har slut på saker att skriva
Det händer aldrig nåt nytt
Fast det gör det väl
Men jag känner inget nytt
Allt annat förändras
Men jag är som jag alltid har varit
Och det duger inte längre




Fri vers (Fri form) av Zadina LT
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-21 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zadina LT