Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 5/3-15


Galen

Jag undrar när jag blev såhär
Eller om jag helt enkelt alltid varit så
Så jävla trasig
att jag tror att jag är galen
Det är ju det jag beter mig som
Men egentligen
Så försöker jag bara glömma
all jävla skit
Så att jag äntligen kan gå vidare




Fri vers (Fri form) av Zadina LT
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-21 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zadina LT