Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rykande

Kaffe

Rykande hett

Svart med lite mjölk

Vissa har socker i

Vissa utan socker och mjölk

Svart rykande hett kaffe

Första koppen på morgonen

Så härligt gott i solljuset

På en balkong på morgonen




Fri vers (Fri form) av Mr_Solstråle
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-23 09:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kaffe, fanns inte det då stannade världen! Kaffe! Kaffe!
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle