Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du kom tillbaka



Om du kom tillbaka skulle jag vara den samma!

Din son Pappa!



Känner dig i hela mig

Önskar att vi en dag får träffas igen


Din son saknar dig väldigt ofta-och väldigt mycket


Som du vet!




Kram från Mikael




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 269 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-04-23 16:22



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Stark närvaro utan överdrifter, tar till mig texten.
2016-04-28

  thyra
Kärleksfulla och berörande ord! Fint!
2016-04-28

  Bo Himmelsbåge
Mycket fin text om Kärleken till Din far...
Jag är övertygad om att vi alla får träffa våra nära o kära i en annan dimension en dag...
Då utan våra skröpliga kroppar/skal...
men i en ren eterisk andedräkt...
Detta ser vi fram emot...!

kram Bo

2016-04-26

  Respons VIP
Berörande och mänskligt!
2016-04-25

  Alysse VIP
Förlust av en förälder är så svårt
Du skriver så fint och längtansfullt om önskan
att åter få mötas igen. Den dagen kommer för oss alla. Om inte i detta livet så blir det i nästa.
Den man älskar bevarar man för alltid i sitt hjärta. På så vis lever den älskade kvar hos oss i tankar och minnen. Jag tror att din pappa vet och hör dina kärleksfulla ord oavsett var han än är. Det är jag övertygad om.
Saknaden gestaltas så fint i denna text. Bra!
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt