Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en av mina gamla texter


Hör du mig, Job?




Job…
Det var bara tretionde året
I livet
Som gick tungt
Tålamod …
Tålamod …
Tålamod …
Tills det gjorde att jag vissnade
Job…
jag anar .. hör det
Okände ödets arméer kryper mot mig
Varje gång försöker jag resa mig upp
På min rygg stöter hästhovarna medvetet
Job…
åtskiljning
Bortdrivning
De här långa nätterna
Tröttar mig
Job…
Sitter
Tänker .. tänker .. tänker
Säger :
jag har bar ett ord
Tålamod…
Tålamod…
Tålamod…




Fri vers av Al Sayab Al Sagher
Läst 485 gånger
Publicerad 2006-05-04 13:57



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...tung text som förmedlar känslan av hur svårt det kan vara att vara tålmodig....men det är en viktig sak att kunna...för livet prövar oss ofta....ofta....A.
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Al Sayab Al Sagher
Al Sayab Al Sagher