Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilden e fotad av mig själv


Nr 20

Nr 20

Jag nu skriver

Inget hår jag ännu river

Nu på rimmet jag driver

Äter endast mandariner

Och kanske sardiner

Eller var det gardiner

Inga sura miner

För i hjärtat solen skiner

Orsakar kanske hjärtflimmer

När jag nr 20 skriver

Exploderar jag i skimmer




Fri vers (Fri form) av Mr_Solstråle
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-23 21:52



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja men söta du gratulerar till sin tjugonde dikt här på poeter :) mycket glad min på denna flicka! Hurra idag för du kommit så långt!
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle