Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Leker bara lite med tanken


Tänk om

alla människor i hela Sverige skulle bojkotta
systembolaget och istället handla direkt ifrån
Tyskland
Hur skulle det då gå med statens skatter då de har
monopol på spriten
Ja, då de tycker att svenskarna inte klarar av att ha
starköl och vin i de vanliga matbutikerna
då de är våra förmyndare
Barnvakter
Risk att vi super ihjäl oss
Vilket folket gör ändå idag
Dricker friskt
Jag vill tro att det skulle bli ramaskri ifrån politiskt håll
Ett smått kaos
Inga skatter kommer in
Men vad kul det skulle kunna vara
Ett litet test bara
Ingen går in på bolaget under en månads tid
så får vi se vad det resultatet blir
Lite som en demonstration...

Tänk om!

Ken Cassel
24/4-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-24 16:39



Bookmark and Share


  Tessii
haha ja tänk om
2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel