Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotot är fotat av mig =)


Love 4 the music


Volymen stegras

taktfast slår basen

150 bpm

rakt in i kroppen

publiken jublar

dansar , hoppar i en vild trance

allsången är öronbedövande

basen slår taktfast

150 bpm

rakt in i kroppen den slår

ståpäls man får i mängder

alla är vi där för kärleken till musiken

150 bpm

taktfast slår basen in i oss

dansar , hoppar i en vild trance

tillsammans är vi EN

en enda stor familj ............






Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-26 18:58



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Detta är att romantisera, dvs ge uttryck för det som står en närmast hjärtat!
2016-04-26

  Solstrale VIP
Ja vi är all en och en i massan, som är en massa... Ståpäls man får av att lösa denna! :)
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle