Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen mening att falla ut i gråt

Gråta över spilld mjölk
För det som hänt har redan hänt och går inte att göra
så mycket åt
Så det enda som man kan göra är att säga förlåt till
grannen som har varit bussig och lånat ut sin
skärgårdskryssare till båt
Den som nu ligger på grund i ett trångt litet sund
efter att man råkat somna in en liten stund
Shit happends
Men lugn
Jag ska dra upp båten på land och betala skadorna
Om så med mina sista pund
Så inom snart är den åter i sjön din skärgårdskryssare
till kung, kära granne
Förlåt ännu en gång…

Ingen mening att falla ut i gråt!

Ken Cassel
27/4-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-27 14:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Hoppas bara att det inte var verkligt...men det är alltid bra att be om förlåtelse och stå för det man gjort...
2016-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel