Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

P.H.

Det är löjligt
att så mycket
påminner om dig
är det löjligt
om jag undrar
Tänker du på mig?

Det var du
som öppnade mina ögon
som lät mina
känslor flöda
din beröring
din värme

det var du

som stängde av verkligheten
vi levde i hemligheten
en blindhet
som jag aldrig såg
förnuft och kärlek
var inte samma sak

jag såg dig häromdan
precis efter
jag ägnat min tanke
åt dig
men jag undrar
Tänker du på mig?




Fri vers av Malin Johansson
Läst 460 gånger
Publicerad 2004-09-18 20:12



Bookmark and Share


    Sandra Petersson
Jag gillar uttrycket "det var du som stängde av verkligheten". Så är det ju faktiskt! Kunde inte skrivit det bättre själv! Den som får en att känna djup lycka kan också vara den som får en att känna djup sorg. Tack!!
2004-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.