Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min bästa vän <3


Sluta aldrig färga håret, Elin


Med en liten del av rosa
tvinnat tillsammans med
ett streck av grönt -
så ser jag dig

Åsikter av stål under andras
fötter och en regelbok i bitar -
så känner jag dig

Håret gjort av solen och
en låga starkare än allt -
så finner jag dig

Så sluta aldrig färga håret, Elin
för då försvinner du

Sluta aldrig lysa, Elin
då hittar inte jag

En båt som ror iland mig
då det stormar på mitt hav -
Så räddar du mig

Sluta aldrig kämpa, Elin
så slutar aldrig jag




Fri vers av P.J
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-05-04 19:08



Bookmark and Share


    seymour
en fin
kärleksförklaring.
2006-05-05

    Hann£§
vackert,,,vackert,

särkillt slutet
Sluta aldrig kämpa, Elin
så slutar aldrig jag

mäktig
2006-05-04

  Zara VIP
WOW, nu är det min tur att säga : DU ahr gjort det!
nu ahr du skrivit om mitt liv! om min elin emd det underbara håret! och hela hon som bara är underbar!

wow..läskigt!...

/Z
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

P.J
P.J