Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankeutveckling

När man var liten

Tänkte man som nu

fast på ett annat sätt

Barnsligt lätt!!!




Fri vers av Malin Johansson
Läst 318 gånger
Publicerad 2004-09-18 21:20



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
detta är en tanke som ofta återkommer hos mig också men jag är inte så säker som du. men vi är ju alla olika...
2004-09-18

    Göte Holmlund
visst var det lättare även fast världen upplevdes ännu större då
2004-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.